ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Felhasználó!

Személyes adatainak védelme kiemelkedő jelentőséggel bír számomra.

Az adatvédelmi szabályzatban a következőkről tájékoztatom:

- Milyen személyes adatokat jutnak el hozzám Önről a velem való kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás keretében, valamint a weboldalam használata során.
- Hogyan kerülnek hozzám ezek az adatok
- Mit teszek ezekkel az adatokkal, hogyan, és hol tárolom őket, mire használom
- Kinek továbbítom, kivel osztom meg ezeket az adatokat
- Mik az Ön adatvédelmi jogai, ezeket hogyan veszem figyelembe, hogyan tud ezen jogaival élni és én hogyan felelek meg az adatvédelmi szabályoknak

Adatkezelő

Az ezalakaselado.hu weboldal tájékoztatja az érintettet, hogy személyes adatainak kezelése körében adatkezelőnek minősül.

Kékes Rafaella, adószám: 76899166-1-41, telefonszám: +36(30)3219149, e-mail cím: kekes.szaffi@gmail.com, weboldal: http://www.ezalakaselado.hu

Milyen személyes adatokat gyűjtök?

Személyes adatok alatt értendő minden azonosításra alkalmas Önnel kapcsolatos információ, pl. az Ön neve, elérhetősége, és a webhely használatára vonatkozó információk.

Személyes adatokat gyűjthetek Önről, amikor telefonon időpontot egyeztet, üzenetet ír közvetlenül az e-mail címemre, vagy az http://www.ezalakaselado.hu/lakasfotozas oldal üzenetküldő űrlapján keresztül.

A következő típusú adatokat gyűjtöm:

- Név, lakcím (amennyiben a fotózás helyszíne), e-mail cím, telefonszám
- A webhely használatával kapcsolatos információk

Hogyan jutnak el hozzám az Ön személyes adatai:

Ön adja meg ezeket a személyes adatokat, amikor felveszi velem a kapcsolatot, érdeklődik, árajánlatot kér, időpontot egyeztet, kapcsolatot tartunk, függetlenül attól, hogy közvetlenül e-mailben, telefonon vagy a weboldalon található üzenetküldő űrlapon keresztül kommunikálunk, esetleg a közösségi médiában.

Nemzetközi adattovábbítás

Kizárólag megfelelő és érvényes adatkezelési szabályzattal rendelkező kommunikációs rendszerekkel vagyok kapcsolatban, mint Google, illetve a Facebook.

Az Ön személyes adatainak tárolás és megosztása

Személyes adatait tárolhatom, illetve megoszthatom a következő vállalatokkal:

- Kormányzati hatóságokkal, bűnüldöző szervekkel, szabályozó hatóságokkal – amennyiben hivatalosan, törvényesen köteleznek az Ön adatai kiadására
- Google – az Ön nevét, telefonszámát, email címét és a fotózandó ingatlan címét rögzítem a Google naptárban, Gmail levelezőprogramban (amennyiben e-mailt ír nekem és abban személyes adatokat ad meg)
- Facebook közösségi média: Az ezalakaselado.hu oldal Facebook oldala a https://www.facebook.com/ingatlanfotozasbudapest. Ön által ezen a felületen megadott adatai a Facebook Adatkezelési szabályzat szerint kerülnek kezelésre. Az Ön által megadott személyes adatai ezen Facebook oldalon megjelenhetnek, mások számára is elérhetővé válhatnak. Kérjük, tekintse meg a Facebook közösségimédia-szolgáltató adatvédelmi szabályzatát, hogy a fenti eljárásokról többet tudjon meg

Sütik és nyomon követés

Az http://www.ezalakaselado.hu/ oldal sütiket használ, amelyek segítik szolgáltatások továbbfejlesztését, és az Ön számára hasznos funkciók biztosítását. A sütik rövid, szöveges fájlok, amelyek az oldalt látogatók számítógépének merevlemezére kerülnek át a böngészőn keresztül. A sütik lehetővé teszik a webhely számára a felhasználók böngészőinek felismerését és nyomon követését. A legtöbb böngésző automatikusan elfogadja a sütiket, de amennyiben kívánja, beállíthatja böngészőjét a sütik elfogadására, visszautasítására és törlésére. A legtöbb böngészőn található eszköztár „súgó” részében megtalálja, hogy miként tudja megakadályozni, hogy böngészője új sütiket fogadjon el, mit kell beállítania ahhoz, hogy a böngésző értesítse, ha új sütit kap, vagy, hogy miként tilthatja le az összes sütit. Amennyiben megváltoztatja ezeket a beállításokat, lehetséges, hogy bizonyos funkciók vagy sajátosságok nem fognak rendeltetésszerűen működni. A weboldal által használt sütik nem figyelnek meg semmilyen adatot, melyek a felhasználó számítógépén vannak.

A sütikkel kapcsolatos további információkért, valamint a sütik telepítésének letiltásával kapcsolatos információkért keresse fel a következő weboldalt: http://www.allaboutcookies.org.

A weboldal használja Google Analytics látogatottsági statisztikáját.

Az Ön adatvédelmi jogai

Az adatkezelő általi adatkezeléssel kapcsolatban a Felhasználó jogosult:

a) tájékoztatást kérni személyes adatainak kezeléséről (hozzáférési jog);
b) személyes adatainak helyesbítését kérni;
c) személyes adatainak törlését kérni (elfeledtetéshez való jog);
d) korlátozását kérni adatainak kezelésének;
e) tiltakozni személyes adatainak kezelése ellen;
f) gyakorolni az adathordozhatósághoz való jogát.

Az adatkezelő általi adatkezeléssel kapcsolatban a Felhasználó jogosult továbbá:

a) Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál panaszt tenni;
b) jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulni;
c) jogainak megsértése esetén kártérítést igényelni.

Amennyiben Ön élni kíván bármely, itt felsorolt jogával, kérem, írjon e-mailt vagy keressen telefonon a weboldal kapcsolt menüpontja alatt megadott elérhetőségek egyikén.

A hozzájárulás visszavonása

Tájékoztatom, hogy személyes adatainak kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor indokolás nélkül visszavonhatja. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét.

A hozzájárulás visszavonását e-mailben kérheti a kekes.szaffi@gmail.com e-mail címen. Amennyiben postai úton szeretné hozzájárulását visszavonni, úgy legyen szíves akár telefonon, akár e-mailben kapcsolatba lépni velem. Az adatokat az e-mail elküldését követő 72 órában az adatkezelő törli.

Az Adatvédelmi szabályzat módosításai

Az adatvédelmi szabályzat módosulhat. A változásokat közzéteszem a weboldalon. Legutolsó frissítés dátuma: 2018.05.26.